Stadiumsportscamp.se

Stadium

Stadiumsportscamp.se

Stadium arrangerar varje år Stadium Sports Camp. Hemsidan är navet för inspiration, information och anmälan. Inför 2010 fick LEON uppdraget att skapa webbplatsen.

Varje år arrangerar Stadium sin mycket populära Sports Camp för barn och ungdomar mellan 8 och 14 år. Runt 6000 deltagare har roligt samtidigt som de testar olika sporter, ledda av duktiga instruktörer. Alla anmälningar sker via hemsidan, som även är navet för inspiration och löpande kommunikation. Inför 2010 skulle sajten uppdateras enligt Stadiums Sports Camps nya profil och gärna bli än mer levande och engagerande.

Webbplatsen skulle i första hand tilltala unga. Den skulle visa på glädjen i idrotten och locka till ett aktivt liv. Givetvis skulle den också vara intuitiv och lättnavigerad för såväl ungdomar som föräldrar. LEON valde att bygga hela webbplatsen i open source innehållshanteringsprogrammet Umbraco.

Stadiumsportscamp.se är en färgglad, fräsch och modern hemsida som tydligt lyfter fram den glädje och gemenskap ett aktivt idrottsliv för med sig. Sajten är ett flexibelt sätt att kommunicera med ungdomar och föräldrar. De mer funktionella delarna, exempelvis anmälningsfunktionen, är lätta att hitta och använda. En nyhetsfunktion tar tillsammans med en blogg hand om aktualiteter. Dessutom publiceras inspirerande bilder och filmer löpande.

Den nya sajten blev en succé och Stadium är mycket nöjda med LEONs arbete.

Nyckelord

Sociala medierWebb


LEON

Postadress: Citat AB, Skolgatan 1, 602 25 Norrköping
Besöksadress: Knäppingsborgsgatan 2, Norrköping
   
Växel: 011- 473 36 00