Exxact

Schneider Electric

Exxact

Vad är problemet med apparatserier? Tänd taklampan så har du satt fingret på det. Nio av tio strömbrytare är vita och har en gammal standarddesign. Känns det kul? Modernt? Inredningsvänligt? Nej, och det möter inte heller dagens behov av el, IT och energieffektiva Smarta-hus-lösningar.

EXXACT ERSÄTTER STORSÄLJANDE TREND

Därför utvecklade Schneider Electric Exxact, en ny apparatserie baserad på de främsta egenskaperna från den storsäljande föregångaren Trend. Exxact tillåter fler insatser per enhet, integrering av IT, energi- och komfortfunktioner. Serien ger framförallt fler designval. Exempelvis kan ett foto eller en tapet placeras under Exxact Designs transparenta hölje och matcha vilken interiör som helst.

DM BLEV ETT STORT PLUS I JOBBET

Hur lanseras då en ny apparatserie på bästa sätt? Alla elinstallatörer och grossister fick först hem en låda med en broschyr om Exxacts alla fördelar, en cool T-shirt och adressen till webbsidan, där besökaren bland annat kunde göra sin egen brytardesign via funktionen Mix&Match. Exxact introducerades på mässor och säljträffar med hjälp av konsumentmagasin, broschyrer och annonser. Gensvaret hittills? Minst sagt lysande!

LEON

Postadress: Citat AB, Skolgatan 1, 602 25 Norrköping
Besöksadress: Knäppingsborgsgatan 2, Norrköping
   
Växel: 011- 473 36 00