Lansering av nytt varumärke: Gränges
Broschyr
Broschyr
Broschyr2
Broschyr2
Broschyr3
Broschyr3
DM
DM
Rollups
Rollups

Gränges

Lansering av nytt varumärke: Gränges

UPPDRAGET

LEON fick uppdraget att globalt lansera Gränges som nytt varumärke. Efter att ha ingått som en del i Sapa-koncernen behövde Gränges nu kommunicera sitt erbjudande som ett specialiserat, oberoende företag och samtidigt behålla befintliga kunder, samt fortsätta hitta nya.

LÖSNINGEN

Att tydligt positionera Gränges som den enda specialisten endast fokuserade på valsad aluminium för värmeväxlare, genom att lyfta fram de unika fördelar som Gränges är ensamma om i branschen. Bland annat har Gränges 40 års erfarenhet, det största R&D-teamet och är globalt marknadsledande. Gränges tydliga branschfokus gör att djupa kundrelationer och kundernas behov är grundplåten i företagets verksamhet. Av stor vikt var därför att berätta om Gränges öppenhet, det tekniska kunnandet och industriella hantverket. Visuellt får de anställda ta stor plats i materialet, i kombination med teknisk infografik.

GENOMFÖRANDET

Lanseringen inleddes med ett kundevent vid Gränges produktionsanläggning i Shanghai, Kina. I samband med det lanserades även den nya responsiva webbplatsen. Genom att dessutom nå alla kunder via ett postalt DM, så kunde Gränges presentera en helhetsbild av sitt nya varumärke och erbjudande direkt till målgruppen. Till lanseringen producerade LEON även broschyrmaterial, mässkoncept, rollupper, annonser och en företagspresentation.

Besök Gränges webbsida här

LEON

Postadress: Citat AB, Skolgatan 1, 602 25 Norrköping
Besöksadress: Knäppingsborgsgatan 2, Norrköping
   
Växel: 011- 473 36 00